E-Learning Quality Gate medewerkers, Scania

In de productieprocessen van Scania in Meppel en Zwolle is kwaliteit van levensbelang. Hyperworld ontwerpt en produceert voor Scania twee online modules op het gebied van kwaliteit. Eén ervan leert productiemedewerkers zo goed mogelijk om te gaan met het kwaliteitssysteem. De andere module leidt nieuwe én bestaande personeelsleden op tot Quality Gate medewerkers.

Het streven is om beide modules medio april 2018 op te leveren.

Logistieke veiligheid, nu ook in het Engels

De modules Logistieke Veiligheid van Scania zijn ook in Zweden niet onopgemerkt gebleven. Hyperworld heeft opdracht gekregen deze e-learning in het Engels te vertalen en te produceren.

Half januari 2018 zijn deze modules opgeleverd. Ze worden wereldwijd ingezet.

Oplevering Logistieke veiligheid

Eind september heeft Hyperworld een module ‘Logistieke veiligheid’ opgeleverd bij Scania in Zwolle. Er is zwaar ingezet op interactiviteit waarbij gekozen is voor tablet en pc als uitleverplatforms.
Continue reading

Nieuwe online modules Scania

De verkoop van Scania Trucks gaat erg goed. Zo goed, dat de productie van vrachtwagens in Zwolle naar een maximum moet worden opgeschroefd. De trainers van de Scania academie hebben daardoor hun handen vol met het opleiden van nieuwe mensen. Voor het aanbieden van reguliere cursussen heeft de academie weinig tijd meer.
Continue reading